Renovering i Sundsvall

Välkommen till MittKakel AB

Välkommen till MittKakel! Vi utför entreprenadtjänster inom köks- och badrumsrenovering, kakel och plattsättning i Sundsvall med omnejd. Vi har ett genuint engagemang för hantverket och med många nöjda kunder har vi vuxit till ett byggföretag att räkna med. Hos oss hittar du helhetslösningar inom ett brett spektrum av kakel- och renoveringstjänster. Funderar du på att göra om badrummet, eller kanske kakla om din tvättstuga? Låt oss förverkliga dina idéer!

 

Vi hjälper dig!

Renovering är en konst och våra skickliga, välutbildade snickare hjälper dig att ta ditt projekt till nästa nivå. Oavsett om du behöver kakel på en enskild vägg eller klä ett badrum, industrilokal eller storkök så finns det alltid ett passande kakel för dina önskemål. Vi lägger mosaik, kakel, klinkers, natursten, skiffer, marmorplattor och mycket mer! Vi hjälper dig att välja rätt kakel och gör en förstklassig montering. Självklart alltid med garanti.

Genom att använda detta formulär accepterar du att MittKakel AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Renovering i Sundsvall

VI SIKTAR ALLTID MOT ATT NÅ ÖVER FÖRVÄNTAN

Genom god planering, effektivitet och ett stort kontaktnät kan MittKakel erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Våra medarbetare är med dig under hela arbetets gång, från planering till ett skinande nytt badrum eller kök. Genom vårt mångåriga samarbete med andra hantverkare, rörläggare, elektriker och målare står vi väl rustade att ta oss an mindre projekt till större utmaningar. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

 

Vi har alla nödvändiga behörigheter och försäkringar

MittKakel är medlem i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening), och alla våra anställda vet vad som krävs för att uppnå ett högkvalitativt kakelarbete som blir pricken över i hemma hos dig. Varje projekt är unikt, och för att du som kund ska känna dig trygg är vi måna om att alltid följa checklistor och riktlinjer, samt ha korrekta försäkringar. Efter avslutat projekt kommer du att få dokumentation om renoveringen som innehåller information om fuktisoleringar, kvalitetsprotokoll samt skötselinstruktioner. Med andra ord kan du lugnt överlämna renoveringen i våra trygga händer.

Våra tjänster

Plattsättning - MittKakel AB

Plattsättning

Köksrenovering - MittKakel AB

Köksrenovering

Badrumsrenovering - MittKakel AB

Badrumsrenovering

Kontakta oss för prisförslag!

Kontakta oss

Ska du göra en renovering i Sundsvall?

Ett vackert badrum höjer ditt välbefinnande

Få saker höjer din trivsel och livskvalitet så mycket som ett nytt badrum. Dessutom ökar det värdet på din bostad. Oavsett om du vill byta ut mindre detaljer eller ta ut svängarna rejält, så kan du med en badrumsrenovering få till en riktig oas där du kan slappna av och hämta energi varje dag. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

 

En byggverksamhet som genomsyras av kvalitet

Vi står för kvalitet, ärlighet och exemplariska resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt. Våra certifierade hantverkare brinner för kakel och klinkers och utför många uppdrag av varierande storlek och karaktär. Efter att ha förverkligat många kunders kök- och badrumsdrömmar kan vi idag stoltsera med en hantverkarkompetens som få konkurrenter kan mäta sig med. Är du intresserad av våra tjänster? Ring oss på 0702424094 eller maila mittkakel@gmail.com.

Välkommen!